over ons

u bent hier: home >> over ons

reparaties en onderhoud

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde van uw auto als voor de veiligheid. Bij Boudroz Automotive zijn we merkonafhankelijk en kunnen we elke automerk onderhouden. Onze monteurs beschikken over de kennis en laatste ontwikkelingen binnen de automotive branche.  

apk keuring zonder afspraak

Een apk keuring kan zonder afspraak, maar u kunt uiteraard ook een afspraak met ons inplannen. Wij hebben alle kennis en moderne middelen in huis om uw auto snel- en vakkundig te keuren. Bij ons vindt u zowel de keurmeester als monteur onder 1 dak. Op deze manier is uw auto er weer helemaal klaar voor nadat u bij ons wegrijdt.

SHOWROOM MET RUIM AANBOD OCCASIONS

Bij Boudroz Automotive vindt u altijd een ruim aanbod aan occasions. Deze zijn altijd jong- en goed onderhouden, zodat u zeker weten een auto koopt wat vele jaren mee kan. We nodigen u van harte uit in onze showroom en wellicht staat uw droomauto ertussen.

AUTOSCHADEHERSTEL

Ook voor vakkundig autoschade herstel bent u bij Boudroz aan het juiste adres. Op onze locatie aan de Kerkweg 61-A3 in Ter Aar zijn wij al vele jaren hét adres voor alle voorkomende schadeherstel aan auto’s en bestelwagens. Zie onze website: www.boudroz-autoschade.nl

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag over diensten of wilt u gewoon meer informatie? Neem gerust contact op, we staan u met alle plezier te woord. 

onze occasions

auto inkoop

werkplaats

apk keuring

Privacy- en cookiebeleid

Met het gebruiken van deze website ben je akkoord met ons Privacy- en cookiebeleid