garage Aalsmeer – onderhoud – apk en occasions

garage-Aalsmeer

u bent hier: home » garage

uw auto in goede handen in onze garage

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde van uw auto als voor de veiligheid. Bij Boudroz Automotive zijn we merkonafhankelijk en kunnen we elke automerk onderhouden. Onze monteurs beschikken over de kennis en laatste ontwikkelingen binnen de automotive branche.  

apk keuring Aalsmeer

Een apk keuring kan zonder afspraak, maar u kunt uiteraard ook een afspraak met ons inplannen. Wij hebben alle kennis en moderne middelen in huis om uw auto snel- en vakkundig te keuren. Bij ons vindt u zowel de keurmeester als monteur onder 1 dak. Op deze manier is uw auto er weer helemaal klaar voor nadat u bij ons wegrijdt.

AUTOSCHADEHERSTEL Aalsmeer

Ook voor vakkundig autoschade herstel bent u bij Boudroz aan het juiste adres. Op onze locatie aan de Kerkweg 61-A3 in Ter Aar zijn wij al vele jaren hét adres voor alle voorkomende schadeherstel aan auto’s en bestelwagens. Zie onze website: www.boudroz-autoschade.nl

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag over diensten of wilt u gewoon meer informatie? Neem gerust contact op, we staan u met alle plezier te woord. 

Privacy- en cookiebeleid

Met het gebruiken van deze website ben je akkoord met ons Privacy- en cookiebeleid